čo treba:
150g najemno nastrúhanej mrkvy
1 celé vajíčko
150g bieleho jogurtu
110ml sirupu z agáve
50g mletých vlašských orechov
4 čajové lyžičky kokosu
150g múky (75g hladkej+75g polohrubej pšeničnej)
1 čajová lyžička prášku do pečiva
1/2 čajovej lyžičky sódy bikarbóny
hrsť hrozienok namočených v rume
1/2 čajovej lyžičky škorice
Mokré suroviny som zmiešala dokopy tyčovým mixérom- vajce, sirup z agáve, jogurt.
Pridávala som po jednej zo suchých- mleté orechy, kokos, múky zmiešané s práškom do pečiva a sódou bikarbónou a nakoniec mrkvu.
Všetko som riadne premiešala do kompaktného cesta a pri 160 stupňoch som nechala piecť hodinu.
Po vytiahnutí z rúry som bábovku hneď vyklopila z formy a po vychladnutí som koláč zľahka posypala práškovým cukrom.
Toto všetko a ešte viac nájdete na
Pintereste
Instagrame (blog.foodependence)
Instagrame (blog.foodependence)
a google+
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára