čo treba:
balenie dlhých piškót+pár okrúhlych na základy
1 sladká smotana
1 kyslá smotana
1 biely jogurt
zmes ovocia- v mojom prípade čučoriedky, maliny a banány
vanilkový cukor
4 plátky želatíny
Najskôr základ. Dlhé piškóty, ktoré sú určené na obvod šarloty, som z jednej strany zrezala, aby sa udržali v stoji.
Z tortovej formy som použila len "plášť". Na tanier som dala tortový kruh. Po obvode som dala piškóty bez spodku. Ako podlahu koláča som dala okrúhle piškóty a odrezky.
Vyšľahala som sladkú smotanu s pár lyžicami vanilkového cukru, primiešala som kyslú smotanu a biely jogurt. Pridala som nakrájané ovocie. Plátkovú želatínu som nechala 10 minút vo vode naboptnať a potom vo vodnom kúpeli rozpustiť. Pridala som ju do krému.
A potom už len vrstvy. Piškóty, krém, piškóty.
Po ukončení jogurtovo smotanovou vrstvou som dala šarlotu do chladu na 4 hodinky. Hotovo!
Samozrejme všetko a oveľa viac nájdete na:
Facebooku https://www.facebook.com/pages/Foodependence/182657538487770
Twitteri https://twitter.com/ZuzanaZabcikova
Pintereste http://www.pinterest.com/zabcikovazuzana/
A google+ https://plus.google.com/u/0/
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára