čo treba:
losos
soľ, korenie
maslo, olivový olej
mäta
Žiadna vysoká gastronómia. Skôr rýchly sobotný obed.
Na panvici som nechala ohriať olej a roztopiť maslo.
Lososa som dala na panvicu, osolila a okorenila čerstvým mletým korením. Nechala som ho rýchlo na panvici opiecť(kožou dolu), a preložila ho na plech.
Vo výpeku som nechala opiecť lístky mäty a mätovým výpekom som losos poliala a an 7 minút nechala lososa dorobiť pod grilom v rúre.
Ako prílohu som podávala gratinované zemiaky so špargľou.
Ja som rybožrút, na kaprovi som priam závislá. Keď ryby pripravujem, tak veľmi nekombinujem, čím kratšia doba na prípravu, tým lepšie.
A čo váš vzťah k rybám?
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára