pondelok 1. júla 2013

Blogtrip s Pilsner Urquell.

Takéto akcie vždy potešia...A najmä pre mňa, čo o pive poriadne nič neviem, pretože (priznávam dobrovoľne) mi nechutí. Ale je fakt, že na tejto akcii som si svoj názor poupravila a s pivom začnem určite viac variť...




Tieto akcie majú svoje dvojité čaro. Jednak sa vždy teším, čo sa nové dozviem, čo uvidím, ochutnám a zavoniam, ale tak isto sa teším, pretože stretnem "naživo" svojich blogových kamarátov. Či už sa znovu stretnem s tými, s ktorými sa poznáme, alebo si nových kamarátov nájdem. A veľké plus je, že si blog alebo stránku o varení môžem personalizovať k tvári. O čo ale vlastne šlo.
 
Pred nejakým časom som dostala do mailu pozvánku od Adama z agentúry Seesame, či by som mala záujem zúčastniť sa na takom jednodňovom "blogerskom" tábore, kde by sme si niečo uvarili, pozreli sa, ako fotiť a dozvedeli sa nejaké infos o pive. Že či :-) Moja odpoveď bola jednoznačná, ÁNO, idem aj hneď.

Ako som už teda písala aj vyššie, boli tam ľudkovia, kt. som už poznala, ale tak isto aj nové tváre. Hľa zoznam účastníkov zájazdu:

Simi a Pepso z Bratilicious 

Martina z Dulce de Leche 

Andrea z Hami-mnami 

Tomáš z Tip na jedlo 

Zuzana z Natanieri 

Monika z LaPetit 

Janica z Jemine 


Danka z Dora`s art 

Daniel z Varič Daniel


Martin zo Smoliaka 
 
Príchod bol pomerne rozpačitý, predsa len každý tam mal nejakú neznámu tvár, nevedeli sme, kde sa môžeme usadiť a čo máme vlastne robiť :-)
No ale neboli by sme to FOOD ľudia, keby sme hneď po welcome drinku a úvodnom slove neodplávali do kuchyne, kde nastala tá pravá varičská žúrka, opadla prvá nervozita a všetci sme sa nenútene a uvoľnene zabávali.
Varením nás sprevádzal a koučoval Ondřej Slanina z programu Kluci v akci a teda musím povedať, že moja cook platonická láska Jarda Žídek má ťažkú konkurenciu.
Chalan bol bezprostredný, uvoľnený, s priamym názorom na veci, znalý svojej profesie, veselý, pozitívny, nemal chyby. A čo teda naozaj musím vyzdvihnúť, nepadlo ani jediný raz slovko "ty vole!" (čo je ako na čecha geniálny výkon).
 
Varili sme 4 jedlá- krupoto s hríbami a špargľou, hamburger, bravčovú panenku a dezert čokoládovú mousse.
Všetky jedlá dám postupne k dispozícií aj tu na blog, mne naozaj všetko chutilo, príprava nieje náročná na čas a chute sú neskutočné. U mňa teda ale najviac zabodoval hamburger. (mäso, mäso, mäso!!!!!)
Dávam k dispozícií pár fotiek, niečo som fotila ja, a niečo sme po akcii dostali k dispozícií od agentúry.
 
 
 

 


 
 



 



 
 
 
 
 

 
O akcii napísal už aj Daniel z variča a Martin zo smoliaka.
Ďakujem agentúre Seesame, že som sa mohla zúčastniť. Ďakujem škole varenia, že nám dali k dispozícií ich krásne priestory v Svätom Jure. Ďakujem Ondřejovi, že nás naučil krájať cibuľu a čistiť mäso. A ďakujem všetkým zúčastneným, že som s nimi mohla stráviť krásny večer.
Naozaj bolo super, myslím, že na fotkách je to vidieť...

2 komentáre: