štvrtok 21. novembra 2013

Ako urobiť z pudingu luxusnú záležitosť.

Tento recept nieje vysoká gastronómia. Nieje to nič zdravé. Je to sladké, kalorické, smotanové. ALE, niekedy treba a naozaj sa oplatí aj zhrešiť...


čo treba:
2 vanilkové pudingy
1l mlieka
60g práškového cukru
2 sladké smotany
1 kyslá smotana
1-2 balíčky piškót
Snickers

Puding som uvarila podľa návodu. Vymiešala som sladkú smotanu s cukrom, a postupne som primiešala kyslú smotanu do hladkého krému. Snickers som pokrájala na plátky.
No a potom vrstvy. Do vínových pohárov som dala na spodok piškóty, puding, kúsky snickers, smotanový krém. No a potom zasa piškóty, puding, snickers, smotana. A takto som pokračovala, kým som všetko neminula. 
Odporúča sa dať ho do chladu vychladnúť, ale teda, ono to nejde, museli sme ho jesť aj teplý. Ako, hej, veeeľa cukru pokope, ale bola to naozaj pochúťka...




Luxusnejšia verzia pudingu je z kuchárskej knihy od Dity P.

2 komentáre:

  1. tééda to je kalorická bomba :D ale luxusní je, to máš pravdu!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle znám, dřív jsme si to se ségrou dělávaly často. Dodneška to hrozně moc miluju :)

    OdpovedaťOdstrániť