streda 19. októbra 2016

Spomienka na leto. Ryba pečená na víne.

Tak ako každý víkend, aj tento víkend som piekla. Pretože koláč k víkendu patrí. Rozhodla som sa pre gaštanové brownie. Všetko som si pripravila tak, ako treba a začala som. Až na jeden krok. Vôbec netuším, čo sa stalo, ale namiesto 70ml sladkej smotany, som jej dala do cesta 250ml. Naozaj netuším, prečo som to urobila. Ale vlastne viem.
Rozmýšľala som nad ďalšími vecami a toto bol výsledok. Čo z toho plynie? Nie, ani my ženy nie sme polyfunkčné, ako si o sebe myslíme. A doplatíme na to pri veciach, na ktorých nám naozaj v danom momente záleží...

No, ale jedno jedlo, ktoré som cez víkend piekla, sami vydarilo, a to táto ryba. Je to ešte taká decentná spomienka na leto, rýchle, jednoduché a chutné. Presne ako leto, ktoré je už za nami. Ako naň, čítajte ďalej...



pripravte si:
ryba podľa vlastnej chuti- u mňa to bol pstruh dúhový
cherry rajčiny
cuketa
žltá paprika
jarná cibuľka
cca 150ml bieleho vína
kúsok masla
soľ, korenie, olivový olej

Na dno pekáča nasypte pokrájanú cuketu, žltú papriku, cherry rajčiny a cibuľku, osoľte, okoreňte, pokvapkajte troškou olivového oleja. Zalejte bielym vínom.


Na takto pripravený pekáč položte rybu, trošku soli, korenia a oleja a pri 190 stupňoch nechajte piecť cca 15-20 minút. Hotovo!


Ak si želáte dostať na mail informáciu o novom videu alebo príspevku na blog, napíšte mi sem dole do komentára svoju emailovú adresu, rada sa vám vždy ozvem s novým príspevkom.

Toto všetko a ešte viac nájdete na:
Instagrame (blog.foodependence)
google+ 

1 komentár: