štvrtok 1. decembra 2016

Banánový koktejl trochu inak.

Tak a je to tu, december vitaj! Neviem ako vám, ale mne sa zdá, že to uteká z roka na rok rýchlejšie a rýchlejšie. Keď som bola dieťa, nevedela som sa dočkať, kedy budú prázdniny, kedy budem mať narodeniny, kedy budú Vianoce. No a teraz? Mám pocit, že som predvčerom bola ešte v práci, včera v pôrodnici a zajtra tu budú už určite Vianoce...

A keď už spomínam tie Vianoce, na Facebook stránke blogu som vám nechala veľkú vianočnú darovačku, tak kto sa nestihol zapojiť, šup napraviť.

No, ale dnes máme dnes a je tu prvý december. A okrem otvárania prvého okienka v adventnom kalendári tu mám pre vás aj tento rýchly recept na banánový shake na trochu iný spôsob, ako sme zvyknutí. Ako naň, čítajte ďalej...


pripravte si:
2 čajové lyžičky kávoviny INKA
1 biely jogurt
100ml plnotučného mlieka
1 väčší banán

Zalejte si v hrnčeku kávovinu INKA a nechajte úplne vychladnúť.
Pomocou tyčového robota zmiešajte banán, jogurt a mlieko. Do pohára nalejte vychladnutú INKU a k nej postupne banánovú zmes. Premiešajte. Máte HOTOVO!


Ak si želáte dostať na mail informáciu o novom videu alebo príspevku na blog, napíšte mi sem dole do komentára svoju emailovú adresu, rada sa vám vždy ozvem s novým príspevkom.

Toto všetko a ešte viac nájdete na:
Instagrame (blog.foodependence)


1 komentár: