nedeľa, 18. augusta 2013

Minipost. Falošná Margherita.

Pizzu zbožňujem. V akomkoľvek množstve, v ktorejkoľvek hodine. Rada ju robím aj doma, ale v tomto teple som sa rozhodla trochu ošidiť pracovný postup...



čo treba:
pita chlieb
rajčiny
mozzarella
bazalka
soľ, korenie

Žiadna veľká gastronómia. Na pitu chlieb som poukladala rajčinu pokrájanú na plátky, na to kúsky bazalky a posolila som. Na tom som položila plátky mozzarelly. Pitu som dala na plech vyložený papierom na pečenie a nechala zapiecť v rúre. (v rúre som predtým piekla kláč, takže bola rozohriata na 180 stupňov).

Aj vďaka postupu môžete vidieť, že som sa tentokrát v kuchyni nepretrhla. Trochu som to tam celé oklamala a urobila si falošnú pizzu. A bola super. Ako za horúca, tak za studena. Ideálne riešenie, keď mi doma ostane pár kúskov arabského chleba alebo pity.
Veď je leto, treba oddych :-)





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára